Vrijheid in jouw rol als Zakelijk Verkoper bij een betrokken organisatie

Strijen
Ik heb interesse

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een salaris tussen de € 2400,- en € 4000,- bruto per maand op basis van 40 uur en op basis van jouw werkervaring
  • Reiskostenvergoeding, pensioensregeling en personeelskorting
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • Jij mag diversiteit in werkzaamheden en soorten klanten verwachten in jouw functie als verkoper
  • Met kerst en oud en nieuw zijn we een week dicht, dat betekent dat jij vrij bent
  • Gezelligheid tijdens uitjes en op de vrijdagmiddag als we om de beurt voor elkaar koken!

Ons verlanglijstje

  • Het hebben van commerciële werkervaring is een must
  • Ervaring met Microsoft en Exact is mooi meegenomen
  • Jij bent proactief, een teamspeler en klantgericht.

Sinds 1928 zijn wij dé houtkenners van Strijen. Houtmaterialen van topkwaliteit die recht doen aan het beoogde ontwerp. Onze specialisten staan klaar voor onze uiteenlopende klanten; van hoveniers en aannemers tot gemeenten en particulieren. Sinds 2022 is Van der Sijde onderdeel van Vandentop Tuinhout en groeien we stevig door. De komende tijd wordt het kantoor en de winkel verbouwd en wordt er een grote showtuin aangelegd.

Bij ons op de vloer heerst een familiegevoel. De meeste collega’s komen uit de directe omgeving en hebben dezelfde werkmentaliteit. De organisatie is open en dat geeft iedereen de kans mee te denken. Ondanks dat we veel in overleg doen, is er ook ruimte om eigen verantwoordelijkheid en vrijheid te pakken. We werken met een mooi product en hebben een hart voor wat we leveren! Regelmatig hebben we uitjes: een rondvaart in Rotterdam, BBQ’en, een weekend Duitsland of karten op onze zelfgemaakte kartbaan!

Ik heb interesse

Zo ziet je dag eruit

8.00 De laatste dag van de week! Na vandaag heb je weekend. Je start het systeem op, zet een bak koffie en kletst wat bij met je collega’s. Achter de computer neem je de mails door, print je alle bestellingen uit en verwerk je deze.
9.30 De telefoon gaat en je krijgt een hovenier aan de lijn. Ze zijn bezig met een overkapping en ze hebben palen nodig. Jij zorgt ervoor dat de douglas palen klaar worden gelegd, zodat de hovenier ze over een halfuur kan ophalen.
10.00 Stipt een halfuur later staat de hovenier aan de balie. Je biedt ze een bak koffie aan terwijl jij de pakbon drukt. Met de bon vertrekken ze naar achteren waar je collega’s klaarstaan om de materialen in te laden.
10.30 Je gaat een rondje offertes nabellen! Tussendoor belt een klant met de vraag naar de voorraad van een specifiek scherm. Je checkt de voorraad en laat de klant weten dat deze op voorraad is. Hij wil het vandaag ophalen dus informeer jij snel je collega’s.
12.30 Tijd voor de lunch! Je springt op de fiets om vanmiddag thuis te lunchen.
13.15 Na de lunch check je de mailbox om de nieuw binnengekomen bestellingen op te pakken. Je loopt ook even naar achteren en geeft door dat het scherm einde van de dag wordt opgehaald. Samen met hen neem je ook de planning voor morgen door.
15.00 Weer terug achter de computer, check je de voorraad. Sommige materialen vliegen de deur uit andere verkopen blijven wat achter. Samen bepalen jullie welk hout er nog meer verkocht kan worden.
17.00 De dag is voorbij! Je werkt de laatste mailtjes weg, telt de kassa en ruimt je werkplek op. Tijd om het weekend in te luiden! Je bent benieuwd wie er vandaag voor een maaltijd heeft gezorgd en wat het is. Je loopt de kantine in en ruikt het broodje rookworst al!

Tijd voor een bakkie

Zorg jij ervoor dat de voorraad verkocht is, nog voordat hij binnen is? En ben je daarnaast gedreven, een kei in samenwerken en een talent is het onderhouden van klantcontact? Dan ben jij de zakelijk verkoper waar wij naar op zoek zijn! We komen graag met je in contact en dat kan op verschillende manieren. Laat ons zien dat je proactief bent en bel ons om je interesse kenbaar te maken. Uiteraard is het sturen van een WhatsApp of het onderstaande formulier ook mogelijk. Hopelijk spreken we je snel!