Vakantiewerk / bijbaantje

In overleg
Strijen

De functie

In de rol van vakantiekracht/bijbaantje als logistiek medewerker ben je een veelzijdige en flexibele kracht binnen ons team. Je bent niet alleen actief in de werkplaats, waar je helpt met het repareren van producten en het op maat zagen van hout voor onze klanten, maar je helpt ook afhaalklanten of bij het orderpicken. Je bent een waardevolle aanvulling op ons gezellige en hardwerkende team, waarin iedereen zich inzet om onze logistieke processen vlot te laten verlopen en onze werkomgeving schoon en georganiseerd te houden.

Wat ga je doen

Voor doordeweeks en vakanties zoeken we een enthousiaste aanpakker voor het picken en klaarzetten van bestellingen van klanten of het ondersteunen in de productie. Onder je werkzaamheden vallen ook het ordelijk en netjes houden van het terrein. Daarnaast kun je helpen met het laden van de vrachtwagens of ondersteunen in onze productie! Heb je geen heftruckcertificaat? Geen probleem! Deze haal je via ons!

Sinds 1928 zijn wij dé houtkenners van Strijen. Houtmaterialen van topkwaliteit die recht doen aan het beoogde ontwerp. Onze specialisten staan klaar voor onze uiteenlopende klanten; van hoveniers en aannemers tot gemeenten en particulieren. Sinds 2022 is Van der Sijde Hout onderdeel van de Vandentop Groep en groeien we stevig door.

Bij ons op de vloer heerst een familiegevoel. De meeste collega’s komen uit de directe omgeving en hebben dezelfde werkmentaliteit. De organisatie is open en dat geeft iedereen de kans mee te denken. Ondanks dat we veel in overleg doen, is er ook ruimte om eigen verantwoordelijkheid en vrijheid te pakken. We werken met een mooi product en hebben een hart voor wat we leveren! Regelmatig hebben we uitjes zoals een rondvaart in Rotterdam, BBQ’en, een weekend Duitsland of karten op onze zelfgemaakte kartbaan!

Tijd voor een bakkie

Werken met plezier en een hart voor het product; dat is werken bij Van der Sijde Hout. Samen met ons gedreven team, werken wij dag in dag uit met de mooiste producten. Je bent slechts een telefoontje verwijderd van deze toffe vacature. Onder het genot van een kop koffie maken we graag persoonlijk kennis. Wie weet ben jij binnenkort onderdeel van dit gedreven team en deze trotse organisatie.

Kom jij binnenkort bij ons langs voor een kennismaking? Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Enthousiast?

Denk jij dat deze functie jou op het lijf geschreven is? Solliciteer dan snel en we nemen contact met je op!